...fordi ordet fanger

SEO – Få et website der virker

Ideen med et website er, at andre skal se det, og hvis du gerne vil have, at andre skal kunne finde dit website, skal der ord til. Masser af dem, faktisk – og de rigtige ord. Det handler om SEO – altså søgemaskineoptimering. For det helt afgørende er, at dit website bliver fundet af Seo er afgørende for, at Google kan indeksere dit website.Google. Sammen med en lang række andre parametre er god SEO – altså søgemaskineoptimeret tekst – med til at sikre, at Google viser netop dit website, når mulige kunder søger på nettet. Det er altså god og billig markedsføring at sørge for, at websitet er fyldt med-tekst, der er lavet SEO på.

Google belønner godt indhold, og derfor skal du altid sørge for, at der er masser af netop det på dit website i form af relevant tekst, hvor der er arbejdet med SEO, fotos og meget mere.

En god tekst med de rigtige søgeord er guld værd og effektiv markedsføring. Sådan en tekst arbejder for dig hele tiden, uanset om det er dag eller nat, lørdag eller søndag.

Effektiv SEO-tekst til dit website

Kodeordet er altså SEO – søgemaskineoptimering, og her kan Ordhuset virkelig gøre en forskel. Vi kan skrive de fængende tekster til din hjemmeside, som gør, at Google skubber dit site frem i køen.

Vi kan også hjælpe med at lave en analyse af, hvad dine mulige kunder søger på, når de surfer rundt på nettet for at finde lige netop det, du gerne vil tilbyde dem, hvad enten det gælder varer, rådgivning eller serviceydelser.

Fængende overskrifter

Ud over den gode, lange tekst på de sider, du vil have SEO-tekst på, skal der også være en fængende overskrift med de rigtige ord – og den rigtige rækkefølge – på din titeltekst. Her kan Ordhusets journalistiske redskaber også gøre nytte.

Vil du vide mere om, hvad Ordhuset kan gør for dit website og høre mere om SEO? Ring eller skriv endelig.